320 g teokarbipastat
1 punane tšilli
200 g külmutatud kooritud keedetud krevette
200 g külmutatud rohelisi herneid
1 kuhjaga sl kontsentreeritud tomatipastat
soola ja musta pipart
30 g riivitud parmesani juustu
Keeda makaronid suures potis soolaga maitsestatud keevas vees al dente.
Samal ajal koori ja haki küüslauk, eemalda tšillikaunalt seemned ja lõika tšilli hästi väikesteks tükkideks. Kuumuta suurel pannil õli, lisa küüslauk ja tšilli ja kuumuta kuldseks. Siis lisa krevetid, herned ja tomatipüree. Lisa kulbitäis makaronide keeduvett ning hauta tasasel tulel, kuni makaronid valmivad.
Kui teokarbipasta on keenud, siis kurna (jäta kulbitäis keeduvett alles). Maitsesta kaste soola-pipraga, siis sega juurde keedetud makaronid. Riivi peale parmesan ning kui roog liiga kuiv tundub, siis lisa veidike makaronikeeduvett.
Jaota pastataldrikutele ja serveeri kohe.
Pildi tegi KARIMA.
sai valmis ja väga väga maitsev sai lisasin peale hakitud peterselli. aitäh soovitamast !
Teokarbipasta herneste ja krevettidega
Jamie Oliveri abikaasa Joolsi retsept.