Teokarbipasta herneste ja krevettidega

Jamie Oliveri abikaasa Joolsi retsept. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

320 g teokarbipastat

4 küüslauguküünt

1 punane tšilli

oliiviõli

200 g külmutatud kooritud keedetud krevette

200 g külmutatud rohelisi herneid

1 kuhjaga sl kontsentreeritud tomatipastat

soola ja musta pipart

30 g riivitud parmesani juustu

Valmistamine

Keeda makaronid suures potis soolaga maitsestatud keevas vees al dente

Samal ajal koori ja haki küüslauk, eemalda tšillikaunalt seemned ja lõika tšilli hästi väikesteks tükkideks. Kuumuta suurel pannil õli, lisa küüslauk ja tšilli ja kuumuta kuldseks. Siis lisa krevetid, herned ja tomatipüree. Lisa kulbitäis makaronide keeduvett ning hauta tasasel tulel, kuni makaronid valmivad. 

Kui teokarbipasta on keenud, siis kurna (jäta kulbitäis keeduvett alles). Maitsesta kaste soola-pipraga, siis sega juurde keedetud makaronid. Riivi peale parmesan ning kui roog liiga kuiv tundub, siis lisa veidike makaronikeeduvett. 

Jaota pastataldrikutele ja serveeri kohe. 

Loe veel:

Pildi tegi KARIMA.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 18.10.2014 13:34

sai valmis ja väga väga maitsev sai lisasin peale hakitud peterselli. aitäh soovitamast !