Maccheroni ai formaggi

Maccheroni ai formaggi ehk makaronid juustuga, Itaalia moodi :)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

5 dl bešamellkastet

60 g tükeldatud fontina juustu

40 g riivitud Grana Padano või parmesani juustu

300 g keedetud makarone

30 g võid

6 sl riivsaia

Valmistamine

Kuumuta bešamellkaste, sega juurde riivitud juust.  Sega juurde keedetud makaronid. Tõsta ahjuvormi.

Puista peale riivsaiaga muditud või. 

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni riivsai on kenasti kuldne ja krõbe. 

Retsept on Itaalia ajakirjast Cucina Moderna (Luglio 2014). Pildi tegi ANNUZHKA.

LISA KOMMENTAAR