Haki suurem osa piparmündist kergelt läbi (jäta mõned lehed kaunistamiseks). Sega omavahel hakkliha, sool, tšilli ja hakitud piparmünt. Vormi hakklihast mozzarella-kirsside ümber pallid ja küpseta 225kraadises ahjus umbes 5 minutit, kuni liha on kergelt pruunistunud.
Seejärel vähenda kuumus 150 kraadini.
Kuumuta kastme komponendid potis läbi, kalla lihapallidele. Küpseta veel 10-15 minutit.
Kaunista mündilehtedega, serveeri keedetud riisi ning küüslauguga praetud spinatiga.
mugandasin natuke: kuna polnud ahjuvormi siis praadisin lihapallid pannil mõlemalt poolelt ära, kuumutasin kastme ja lisasin pannile (seda kastet ei tule väga palju), niiet pallid seal podisesid veel edasi natuke aega.
Kastmele ja lihapallidele lisasin tunde järgi soola-pipart ja kokkuvõttes tuli väga hea! Meile mehega väga maitses, teen kindlasti veel ja võtan menüüsse.
Mozzarella-juustuga täidetud lihapallid
Santa Maria retsept.