See on Lia Virkuse üks lemmikdesserte talvisel ajal, mille teevad eriliselt maitsvaks just külmutatud kirssidest valmistatud hapukas moos ja kama. Moosi võib valmis keeta isegi eelmisel õhtul, siis läheb maiuse kokkuladumine kiirelt.
Pane külmutatud kirsid potti ja kuumuta tasasel tulel keemiseni. Lisa moosisuhkur ja keeda 10 minutit. Jäta vähemalt tunniks jahtuma (moos läheb jahtudes paksemaks).
Vispelda kohupiimapasta, toasoe toorjuust, jogurt, suhkur ja kamajahu ühtlaseks massiks.
Tõsta pokaalidesse kihtidena toorjuustuvaht, kirsimoos ja jälle vaht. Kaunista kirsimoosiga.
Lia Virkuse retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine veebruaris 2014
Kirsi-kamamaius
See on Lia Virkuse üks lemmikdesserte talvisel ajal, mille teevad eriliselt maitsvaks just külmutatud kirssidest valmistatud hapukas moos ja kama. Moosi võib valmis keeta isegi eelmisel õhtul, siis läheb maiuse kokkuladumine kiirelt.