Sidruni-seesamikana

Seesamiseemnetega küpsetatud ja sidrunimahlaga maitsestatud kanafilee. Serveeri pastinaakide ja seesamikastmega. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 kana rinnafileed

2 sl sojakastet

1 sl suhkrut

1 sl sidruni- või laimimahla

2 sl õli

1 sl seesamiseemneid

Praadimiseks:

võid või õli

Valmistamine

Sega sojakaste, sidruni- või laimimahl, suhkur ja õli omavahel. Lisa kanafileed ning lase vähemalt 20 minutit maitsestuda. 

Prae kanafileed kuumal praepannil õli-võisegus mõlemalt poolt kuldpruuniks. Laota ahjuplaadile, puista peale seesamiseemned. Küpseta 225kraadises ahjus 18-20 minutit. 

Allikas: Soome ajakiri Glorian Ruoka & Viini (7/2010), tugevasti mugandatud. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR