Dumle panna cotta

Selle panna cotta ehk Itaalia kooredesserdi valmistamiseks läheb vaja Dumle kompvekke. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2.5 želatiinilehte

4 dl 35% rõõska koort

20 Dumle kommi

Valmistamine

Pane želatiinilehed külma vette ligunema.

Lõika Dumle-kommid neljaks. Kuumuta rõõsk koor keemiseni, tõsta siis tulelt ning sega juurde šokolaadikommid. Sega, kuni kompvekid on sulanud (vajadusel tõsta pott uuesti natukeseks tulele). 

Suru želatiinilehed kuivaks, sega ühekaupa kommi-kooresegu hulka. 

Kalla magustoidupokaalidesse ja lase enne serveerimist paar tundi tarretuda. 

Kaunista kiivi vms. 

Loe veel:

Allikas: I Lilla Myzan's Kök (rootsikeelne toidublogi)

LISA KOMMENTAAR