Kamakreem: Sega omavahel jogurt, kohupiimapasta, siirup/mesi ja kamajahu. Vahusta vahukoor tugevaks vahuks ja sega õrnalt spaatliga alt üles tõstes ja kaussi samal ajal keerates kamakreemi hulka. Jaota 4-6 pokaali või kausi vahel.
Pohlamarmelaad: Pane marjad ja suhkur potti, sega läbi. Vajadusel lisa ka paar supilusikatäit vett. Kuumuta aeglaselt keemiseni ja keeda pidevalt segades umbes 3 minutit. Kui tekib vaht, siis eemalda see. Vala marmelaad kohe kuuma purki ja sule purk. Serveeri jahtunult ja hoia külmkapis.
Retsept on Silja Luide raamatust "LIhtsad ahvatlused" (Varrak, 2013)
Kiire pohlamarmelaadiga kamakreem
Serveeri värskete marjade või toormoosiga, soovi korral valmista juurde pohlamarmelaad.