Riivsupp

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 l vett

10 g lihapuljongikuubikut

1 purustatud küüslauguküüs

2 sl õli

1 sl kontsentreeritud tomatipastat

2 porgandit

0.5 kurki

0.5 musta rõigast

0.5 hiina kapsast

150 g riivitud juustu

4-5 lehte värsket estragoni

4-5 sl hakitud pähkleid

Valmistamine

Riivi köögiviljad jämedalt.
Kuumuta kastrulis õli, lisa purustatud küüslauguküüs.
Lisa riivitud köögivili ja kuumuta aeg-ajalt segades.
Lisa lihapuljongikuubik või -pulber.
Lisa kuum vesi ja hauta suppi umbes 10 minutit.
Sega riivitud juust hakitud estragoniga.
Serveeri supi kõrvale pähklipuru ja riivitud juustu.

LISA KOMMENTAAR