Räimepihvid juustuga

Suitsujuustuviiludega täidetud räimepihvid. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g räimefileed

1 tl soola

0.5 tl musta pipart

1 dl kamajahu või rukkijahu

Täidis:

250 g suitsujuustu

1 dl hakitud värsket tilli

1 punane sibul

Peale:

3-4 sl sulatatud võid

Valmistamine

Maitsesta räimefileed soola ja pipraga. Kasta nahapool rukki- või kamajahusse. Aseta pooled fileedest lauale nii, et nahk jääks alla.

Lõika juust õhukesteks viiludeks. Siis jaga juust, till ning kooritud ja õhukesteks viiludeks lõigatud sibul kaladele.

Tõsta peale teine osa fileedest, nahapool peal.

Seejärel pane fileed küpsetuspaberile ahjuplaadile, nirista peale sulatatud võid.

Küpseta 225kraadises ahjus 15–20 minutit või prae pannil õlis kummaltki poolt helepruuniks.

Serveeri kuumalt sidrunisektori ja kartulipüreega.

Loe veel:

Pille Endeni retsept ilmus ajakirjas Toit&Trend. Pildi tegi KOKKAMAS95

LISA KOMMENTAAR

Kokkamas95
postitatud 03.05.2013 10:03

Räimepihvid on mõnus vaheldus tavapärastele paneeritud-praetud räimedele. Nende valmistamine on ääretult lihtne, tuleb lihtsalt räimefileed kasta korraks jahusse, suitsujuustu- ja sibulaviilud vahele ning ahju, ei mingit pliidi ääres seismist. Aga muidugi saab neid ka pannil küpsetada. Maitsevad hästi nii soojalt kui ka jahtunult.