Mädarõika ja tilliga maitsestatud räime-kartulivorm, kus saab ära kasutada eelmisest söögikorrast järele jäänud keedetud kartuleid.
500 g räimefileed
10 keedetud kartulit
soola ja musta pipart
värsket tilli
3 muna
2 dl piima
1 dl 35% rõõska koort
2 tl riivitud mädarõigast
võid
Lõika keedetud kartulid viiludeks. Määri ahjuvorm võiga, lao põhja räimefileed, maitsesta soola-pipraga. Puista üle hakitud tilliga. Laota peale kiht kartuliviile, maitsesta soolaga.
Siis jälle räimed ja kartulid - pealmiseks kihiks kartulid. Puista peale hakitud tilli.
Klopi munad, piim ja rõõsk koor omavahel, maitsesta mädarõika ja vähese soolaga. Vala vormi. Aseta peale mõned võitükikesed.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit või kuni vormiroog on pealt kaunilt kuldkollane.
Allikas: Selveri retseptileht. Pildi tegi KOKKAMAS95.
Räime-kartulivorm
Mädarõika ja tilliga maitsestatud räime-kartulivorm, kus saab ära kasutada eelmisest söögikorrast järele jäänud keedetud kartuleid.