Endise Eesti Naise köögitoimetaja ja tuntud fotograafi Hele-Mai Alamaa retsept on pärit tema kokaraamatust "Armastan süüa, teiega koos" (2012)
300 g värsket räimefileed
2 (punast) sibulat
2 sidruni mahl
oliiviõli
soola ja musta pipart
Aseta räimefileed karpi kihiti sibularõngastega. Pigista peale sidrunimahla ja jahvata ohtralt värsket pipart, raputa soola.
Vala julgelt üle oliiviõliga ja aseta ööpäevaks jahedasse maitsestuma.
Pildi tegi ITAKENE.
Soola ja pipart võib tõesti julgelt panna, leivaga väga mõnus hommikukohvi kõrvale.
Hele-Mai räimed sidruni ja sibulaga
Endise Eesti Naise köögitoimetaja ja tuntud fotograafi Hele-Mai Alamaa retsept on pärit tema kokaraamatust "Armastan süüa, teiega koos" (2012)