Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Kaerahelbepaneeringus kala kiirtoit

Šotlased paneerivad kaerahelvestes või -jahus eelkõige heeringat. Ent kuna värsket heeringat liigub meie poe- ja turulettidel kahjuks haruharva, siis kasutame sama meetodit hoopis lõhe ja forelli valmistamiseks. 

neljale

Maitsesta kalatükid soola-pipraga ning määri mõlemalt poolt kergelt sinepiga kokku. Kasta kalatükid kaerahelvestesse.

Kuumuta pannil õli mõõdukal kuumusel. Prae kala mõlemalt poolt kuldseks - umbes 2-3 minutit ühelt ja sama kaua teiselt poolt

Serveeri nt aurutatud spinati, hautatud lehtkapsa või keedetud roheliste hernestega. Kui soovid kastet, siis maitsesta väherasvane hapukoor sinepi, soola-pipra ja hakitud murulauguga.

Minu retsept ilmus ka ajakirja Kodu & Aed 2013. a. jaanuarinumbris. Foto tegi Juta Kübarsepp

 

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Praadimine
  • Gluteenivaba
  • Kala ja mereannid
  • Briti saared
  • šoti
20 minutit


Kommentaarid:

(24.01.2014 15:20:04)
890
Pille

Kommenteeri