Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Kaerahelbepuder praetud õuntega vegetaarroog kiirtoit

Veidi peenem hommikupuder. 

kolmele kuni neljale

Helbepuder: Sega kõik pudruained pudrupotis ning kuumuta aeglaselt segades keemiseni. Hauta putru keskmisel kuumusel 7-8 minutit, kuni see on valmis. Sega aeg-ajalt. 

Praetud õunad: Koori õunad, eemalda südamik ja lõika sektoriteks. Kuumuta väiksemal pannil või, lisa õunad ja prae õrnalt segaeds paar minutit. Lisa kaneel ja muskaatpähkel, seejärel kuumuta veel 5-6 minutit. Lisa sidrunimahl, kuumuta minut aega.

Minu retsept ilmus ka ajakirja Kodu & Aed 2013. a. jaanuarinumbris. Foto tegi Juta Kübarsepp

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Hommikusöök
Hautamine
Hommikusöök
  • Marjad ja puuviljad
  • Pudrud
  • Riis ja tangud


Kommentaarid:

(18.01.2013 21:34:07)
Suurepärane! Muskaat kaerahelbepudrus on mõnus vaheldus. Ühel hommikul tegin ka õunu nagu õpetatud, teisel tükeldasin lihstalt õuna sisse.
Kardemon
(18.01.2013 21:34:55)
ahjaa.. sellest kogusest saime kahekesi söönuks...
Kardemon

Kommenteeri