Frititud peediviilud

Frititud peediviilud, kergelt magusad, kergelt soolased, on maitsvad nii soojalt kui ka külmalt.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
45 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

2 väikest peeti

1 muna

50 g riivsaia

värskelt purustatud musta pipart

praadimiseks õli

Valmistamine

Keeda koorimata peedid (2-3 tk) soolaga maitsestatud vees pehmeks. Koori peedid, lõika õhukesteks viiludeks.

Klopi suures kausis muna lahti, maitsesta soola-pipraga.

Kuumuta pannil umbes 1 cm õli mõõdukalt kuumal tulel.

Kasta peediviilud esmalt lahtiklopitud munasse, siis riivsaia sisse. Prae kuumas õlis 1-3 minutit mõlemalt poolt, kuni peediviilud on kaunilt kuldsed ja krõbedad.

Retsept on mugandatud briti ajakirjast Cook Vegetarian: Meat-free food made easy (August 2012, Giedre Barauskiene). Pildi tegi KARIMA.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 27.09.2012 10:49

vat see oli hea asi, hommikukohvi kõrvale kukli vahel majoneesiga