Aja või panni peal kuumaks. Maitsesta kalafileed soola ja pipraga, prae kiirelt võis. Lisa puhastatud ja tükeldatud küüslauk, mõne aja pärast ka purustatud tomatid ja kapparid. Maitsesta ja lase pisut podiseda.
Ma olin selle retsepti koha pealt veidi skeptiline, sest ma pole just suur kalasõber, aga väga maitsev sai. Kapparid andsid väga mõnusa maitse tomatile juurde. Mina kasutasin koha ning serveerisin kinoaga.
Meie eilne õhtusöök. Kasutasin Pepe Kala letist ostetud värsket turska. Mulle ja mehele meeldis väga, lapsed nii vaimustuses polnud sel korral (aga süüdi võisid olla ka laual olnud muud näksid).
Kala tomatis
Selle roa valmistamiseks sobib hästi haugi, tursa, koha vm valge kala filee. Fotol on haugist tehtud roog.