Verikäkk ingverikreemiga

Mõnus jõulune suupiste praetud verikäki ja ingveri-toorjuustukreemiga.

Vahendid toidu valmistamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

verikäkki

toorjuustu

riivitud ingverijuurt

soola

värsket tilli või murulauku

Valmistamine

Lõika verikäkk umbes 1 cm viiludeks.

Kuumuta pannil või, prae verikäkiviilud mõõdukal tulel mõlemalt poolt krõbedaks. Tõsta köögipaberile tahenema.

Sega toasoe toorjuust riivitud ingveri ja soolaga (mõlemat lisa maitse järgi). 

Aseta verikäkiviilud vaagnale, igale verikäkiviilule tõsta lusikatäis ingveri-toorjuustukreemi. Kaunista hakitud tilli või murulauguga ja serveeri.

Vaata ka:

Inspiratsioon Rootsi ajakirjast, kus nägin praetud verikäkiviile suhkrustatud ingveritükiga.

LISA KOMMENTAAR

Anne A @ Facebook
postitatud 28.12.2011 18:18

Eelmisel aastal tegin jõhvika-toorjuustukreemiga samasugust suupistet.

leida
postitatud 30.12.2012 01:16

Lisasin ingverile ka veidi küüslauku. Tegin 2 varianti: ingveri-küüslauguga ja pohla-fariinisuhkruga. Mõlemad variandid kadusid laualt välgukiirusel. Pohlaga oli ilus roosa ja maitses lastele. Krehvtine küüslaugu-ingveri variant läks meestele.