Krõbesaiad maasika ja fetaga

Hästi mõnus suvine amps.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

baguette või ciabatta

külmpressitud oliiviõli

fetajuustu

maasikaid

värsket basiilikut

musta pipart

Valmistamine

Lõika sai või nisuleib õhukesteks viiludeks (kui kasutad suurt ciabatta't, siis lõika need viilud omakorda pooleks). Piserda peale oliiviõli ning küpseta 220-kraadises ahjus kergelt kuldseks. 

Lõika fetajuust õhukesteks viiludeks ja laota soojadele saiaviiludele. Kaunista maasikaviilude ja basiilikulehega, peale jahvata veidi musta pipart. Serveeri kohe.

Idee on Rootsi ajakirjast Lantliv Mat & Vin (6/2011)

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 17.06.2013 09:31

Fotol kasutasin Arla Apetina juustu, seda oranži taustapildiga.