1 sl õli
200 g tatratangu
7 dl vett
Frikadellikaste:1 sl õli
350 g pakk minifrikadelle (nt Härmavili)
150 g toorjuustu
3-4 dl piima
soola ja musta pipart
hakitud maitserohelist
Kuumuta potis veidi õli, lisa tatar ja prae paar minutit. Lisa vesi, maitsesta puder soolaga ja hauta vastavalt maitsele kas sõredamaks või pudrusemaks.
Kuumuta pannil õli, lisa (külmutatud) frikadellid* ja prae küpseks.
Lisa frikadellidele toorjuust, keera kuumus madalamaks ja hauta umbes 10 minutit, kuni toorjuust on sulanud. Seejärel lisa nii palju piima või rõõska koort, kuni saad soovitud paksusega kastme. Maitsesta kaste soola-pipra ja hakitud maitserohelisega.
Retsept on mugandatud Nipiraamatust (Aprill 2011)
Väga hea tuli. Teen homme jälle ! :)
Maitsev ja lihtne
Maitsev. Kastme tegin küll pruunistatud sibula ja porgandi põhjal, hiljem lisasin kohvikoort. Kõrvale värsket hapukurki.
lapsed nautisid seda väga .... Super maitsev, kerge, lihtne. mina teeks vaid natuke teistmoodi teinekord frikadellidega ... ehk laseks korra keema ja siis alles pruunistaksin ;)
Igapäevane lihtne toit.. Hea meelde tuletada..
Eile just tegin :)
Frikadellid teen parem ise värskest hakklihast. Ei osta poefrikadelle peale seda kui sattusin mingite vorstiseguste peale-maitse ka vastav.
Ei ole tatra fänn kahjuks.
Ok? Ära tee siis???
Tatrapuder frikadellikastmega
Lihtne ja mõnus argiroog, kõrvale paku värsket salatit