üks väiksem kapsapea
300 g VIČI "Classic" surimipulki
mahedamaitselist majoneesi või majoneesi-jogurti segu
hakitud värsket tilli või murulauku
soola ja musta pipart
Lõika kapsas peenikesteks ribadeks, haki surimi-pulgad. Sega kapsas ja surimi omavahel.
Maitsesta vähese soola-pipraga ning lisa maitse järgi majoneesi ja hakitud tilli.
Serveeri kohe või lase jahedas maitsestuda.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Pille Petersoo. (33350)
meie pere lemmiksalat :)
Just tulin aiast ja mõtlesin, mida sellist head teha, mis võtaks vaid paar minutit aega. Nüüd söön seda salatit ja kiidan. Maitsev, teen teinegi kord.
Samuti meie üks lemmikuid ja nii lihtne teha kusjuures.
Väga mõnus kerge salat, lisasin minimaalselt majoneesi. Plaanin kindlasti uuesti teha.
Teen seda ülepäeva, superhea!
Tugevama maitse armastajad võivad lisada küüslauku. Proovitud, väga maitsev.
Mõnusalt tummine kui kasutada majoneesi ja hapukoore segu :)
Oi seda salatit sai omal ajal väga palju tehtud (10-15 aastat tagasi), eriti ahjuliha või grillkana juurde.</br> Olengi vahepeal liiga kaua selle salati tegemisest eemal olnud. Aitäh meelde tuletuse eest!
Ma panin lisaks natuke rediseid. Mõnus!
Lihtne ja hea!
See üks mu lemmik salatitest!
See kraam on parim lillkapsaga, eriti suvel kui on Eesti lillkspsas.. mmmmm
Just paar päeva tagasi tegin ... :)
Surimi-kapsasalat
Üks tuttav rääkis sellisest lihtsast salatist, mida olevat kunagi Selveri köögis valmistatud. Täitsa hea ja kerge salat oli!