Meemüsli

Rootsi autori Kristina Erikssoni röstitud mesise müsli ehk granola retsept.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 sl mett

0.5 dl vett

6 dl kaerahelbeid

4 dl rukkihelbeid

1 dl hakitud sarapuupähkleid

1 dl kookoshelbeid

2 dl hakitud kuivatatud viigimarju

Valmistamine

Sega mesi ja vesi väikeses potis ja kuumuta tasakesi, kuni mesi on sulanud. Sega kõik ained (v.a. viigimarjad) omavahel ja laota ahjuplaadile. Küpseta 175-kraadises ahjus 20 minutit, sega paar korda küpsetamise ajal.

Lase müslil jahtuda, siis sega juurde hakitud viigimarjad.

Pildi tegi Kaare (Virk Vispel).

LISA KOMMENTAAR

Koopatibi
postitatud 05.12.2012 11:10

Hea lõhnaga, hea maitsega. Mitte väga magus. Viigimarju panin pärast juurde, mulle lihtsalt maitsevad :)