Sinepine šampinjonisalat

Värsketest šampinjonidest ja salatilehtedest eelroog, millele on niristatud sinepine vinegrettkaste.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

karbitäis värskeid šampinjone

meelepärast lehtsalatit

rukolat e. põld-võõrkapsast

noort spinatit

Salatikaste:

1 sl Dijoni sinepit

2 sl valget veiniäädikat

2-3 sl oliiviõli

soola

musta pipart

Valmistamine

Loputa seened, kuivata köögipaberiga. Lõika seened viiludeks.
Pese ja kuivata salatilehed.
Laota salatilehed ja seeneviilud vaagnale või ta.
Sega kastmeained omavahel, nirista salati(portsjonite)le. Puista peale hakitud maitserohelist ja serveeri.

Retsept on Soome ajakirjast Glorian Ruoka & Viini (6/2010), pildi tegi KARIMA.

LISA KOMMENTAAR

Karima
postitatud 27.07.2012 19:58

Pàris huvitav salat