Maasikad hapukoorega

Lihtne maasikadessert hapukoorega.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

maasikaid

paksu Saare smetana hapukoort

maitse järgi suhkrut

Serveerimiseks:

pehmet saia

Valmistamine

Pane puhastatud maasikad köögikombaini ning püreesta tükiliseks püreeks. Lisa maitse järgi suhkrut ja hapukoort.

Serveeri - eriti mõnus on see näiteks pehme saiaga :)
 

LISA KOMMENTAAR

Anu
postitatud 20.07.2012 08:23

Alguses tundus imelik hapukoort koos maasikatega süüa, aga nüüdseks oleme seda päris mitu korda magustoiduks teinud. Eriti hästi läheb see peale mu üldiselt väga pirtsakale pojale. Sööme niisama, ilma saiata.

Karima
postitatud 02.03.2013 19:03

imeline kooslus pehme sai,maasikad ja hapukoor

Ka Anu
postitatud 07.07.2013 17:13

Eluaeg söödud hapukoorega maasikaid. Aga mina kasutan ikka seda lahjemat kui 30%list.

Pille N @ FB
postitatud 07.07.2013 20:52

Vot see on asi, mida meie sööme juba aastaid, või siis aastakümneid. Parim! Olen kõik oma sõbrad sellesse usku pööranud.

Hexy
postitatud 07.07.2019 11:15

Algul olin retsepti suhtes skeptiline, aga tasus täiega katsetamist, oli maitsev.