Kurgibool G&T ainetel (kokteil)

Džinni ja leedriõiesiirupiga maitsestatud suvine peojook.

Kogus
5 liitrit (35-le)
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

4 pikka rohelist kurki

7 dl pudel džinni

1 l leedriõiesiirupit

3 l toonikut

kaunistuseks söödavaid lilleõisi

serveerimiseks jääkuubikuid

Valmistamine

Pane kõik ained kolm tundi enne serveerimist külmkappi jahtuma.

Pese kolm kurki, püreesta mahlaks. Kurna mahl läbi sõela. Sega džinn, kurgimahl, leedriõiesiirup ja toonik suures kannus või kausis. Lõika väikesteks kuubikuteks või õhukesteks viiludeks lõigatud viimane kurk, kaunista söödavate lilleõitega.

Serveeri koos jääkuubikutega.

Retsept on rootsikeelselt Tasteline veebilehelt (Gurkdrömmar)

LISA KOMMENTAAR