Kõrvitsaseemneküpsised

Toortoit & vegan, koosneb vaid kahest komponendist.

Kogus
8 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

2.5 dl kooritud kõrvitsaseemneid

8 suurt pehmet kuivatatud datlit

Valmistamine

Jaota kõrvitsaseemned kolmeks võrdseks osaks. Pane esimene ports köögikombaini ja peenesta 20 sekundit. 

Lisa datlid ja teine ports kõrvitsaseemneid ja püreesta, kuni segu muutub kleepjaks. (Vajadusel sega lusikaga komponendid kokku).

Lisa ülejäänud seemned köögikombaini ja peenesta, aga jäta veidi väikeseid tükke sisse.

Vormi 8 väikest portsu ja suru need käte abil umbes 1 cm paksusteks ja 7,5 cm laiusteks küpsisteks. Hoia serveerimiseni külmkapis.

Retsept on Green Kitchen Stories toidublogist. Pildi tegi ITAKENE.

LISA KOMMENTAAR

Itakene
postitatud 01.10.2013 15:21

Mul said medjool datlid otsa ja kasutasin tavalisi, mis on natuke kuivemad. Sellepärast lisasin umbes spl vahtrasiirupit. Peenestasin umbes 50 sekundit, mitte 20. Lapsele väga maitsesid. ;)