Merevaigu magustoit

Pokaalidessert sulatatud juustu kreemi, vaarikate ja Digestive-küpsistega.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g sulatatud juustu 'Merevaik'

2 dl 35% rõõska koort

1 dl tuhksuhkrut

1 tl vanillisuhkrut

150 g Digestive-küpsiseid

100 g vaarikaid

Valmistamine

Mikserda sulatatud juust kreemjaks. Vahusta rõõsk koor.
Sega sulatatud juust, vahukoor, tuhksuhkur ja vanillisuhkur.
Vala magustoidupokaalide põhja veidi kreemi, raputa kiht murendatud küpsiseid ja lao peale mõned vaarikad. Tee nii veel üks kiht.
Kata pokaalid toidukilega ja hoia enne serveerimist 2 tundi külmkapis (või kuni üle öö).

AS TERE retsept. Pildi tegi KOKKAMAS95.
LISA KOMMENTAAR

Kokkamas95
postitatud 27.07.2010 10:18

Merevaigu sulatatud juust annab vahukoorele huvitava, veidi soolaka maitse, mis mulle väga maitses. Lisaks veel Digestive küpsised ja vaarikad mmm...