Avokaado-krevetisalat

Kerge jogurtikastmega salatis on avokaadot, krevette ja šampinjone.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g krevette

100 g värskeid šampinjone

Kaste:

2 sl maitsestamata jogurtit

2 küpset avokaadot

2 sl sidrunimahla

soola ja musta pipart

Valmistamine

Poolita avokaadod ja eemalda kivid. Uurista viljaliha välja ja vajuta kahvliga püreeks. Lisa sidrunimahl, jogurt ja maitsesta.

Aseta krevetid vaagna keskele ja tee avokaadopüreest nende ümber ring.

Haki šampinjonid ja tee neist järgmine ring, osaliselt avokaadopüree peale.

Serveeri soovi korral näkileiva ja värske salatiga.

Retsept on Suure Eesti Raamatukogu raamatust "Head isu! Parimad kodused retseptid". Pildi tegi Tsheburashka

LISA KOMMENTAAR

Tsheburashka
postitatud 08.01.2013 11:09

see oli väga hea, kerge ja mõnus :)