Lisa potti kuum vesi, maitseürdid, pipra- ja vürtsiterad. Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust, kata pott kaanega. Hauta tasasel tulel 3-4 tundi, kuni liha kontidelt kergest lahti tuleb.
Võta pott tulelt, lase jahtuda. Eemalda liha luudelt.
Koori keeduleemelt jahtunud rasv. Pane puhastatud lihatükid uuesti pott ning kuumuta veel tund-kaks, kuni raguu on paksenenud. Maitsesta soola-pipraga ning serveeri kartuli- või juurselleripüreega (fotol).
Väga maitsev (kuigi veis oli vist väga vana ja jäi kohati sooniline, oleks vöibolla pidanud parema eeltöö tegema ja pealmisi kelmeid eelnevalt ära löikama, aga maitse väga hea) sobis töesti väga hästi selleripyreega.
Veisesabaraguu
Prantsusepärane veisesabahautis, mida võiks serveerida kartuli- või juurselleripüreega.