Rabarber veini ja vanilliga

Valges veinis koos vanillikaunaga küpsetatud rabarber Molly mõnusast toidublogist sobib hästi jogurti, jäätise või koogi kõrvale - või siis niisama söömiseks.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 kg rabarbrit

100 g suhkrut

1.25 dl kerget valget veini

1 pikuti poolitatud vanillikaun

Valmistamine

Soovi korral koori rabarber, siis lõika 7-8 cm juppideks. Pane ahjupotti, lisa suhkur, valge vein ja vanillikaun. Sega.

Pane pott 170-kraadise ahju alumisse ossa ning küpseta umbes 30 minutit, kuni rabarber on täitsa pehme.

Retsept on mugandatud Orangette toidublogist. Pildi tegi REBANE.

LISA KOMMENTAAR

Rebane
postitatud 30.05.2013 09:51

Hea ja ilus, sõime Lacrema vaniljejogurtiga.

Tiina
postitatud 29.06.2015 20:41

Maitsev, sõime jogurti ja karamellistatud kaerahelvestega. Kasutasin magusat valget veini, msi sobis siia hästi.