Tomatine makaronivorm

Raili Miku retsept ilmus RIMI ajakirjas Toit & Trend (jaanuar-veebruar 2010)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl õli

1 sibul

2 küüslauguküünt

400 g konservitud purustatud tomateid

2 sl hapukoort

1 tl suhkrut

1 tl Worcesteri kastet

150 g torukujulisi makarone (nt penne)

100 g riivitud (Gouda) juustu

2 sl riivsaia

4 viilutatud pikka viinerit (nn frankfurter)

Valmistamine

Kuumuta pannil õli ja prae selles hakitud sibulat 5 minutit.

Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta veel minut aega.

Lisa tomatid ja suhkur, hauta 20 minutit. Maitsesta Worcesteri kastme ja hapukoorega. 

Samal ajal keeda makaronid vastavalt õpetusele al dente.

Sega keedetud makaronid ning tükeldatud viinerid kastme hulka ning tõsta see kõik võitatud ahjuvormi.

Puista peale juustu-riivsaiasegu. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni juust on sulanud ja roog pealt kuldne.

Pildi tegi HEXY.

LISA KOMMENTAAR

Dee
postitatud 08.02.2012 21:01

Lihtne ja maitsev argipäevaroog.