Tore idee juustupallide serveerimiseks - säti juustupallid kuusekujuliselt serveerimisalusele!
Juustupallid on tavaliselt valmistatud pehmest toorjuustust (nt meie hea sõbra Saare toorevalikust), millele segatakse hulka meelepäraseid lisandeid (peenelt riivitud kõvajuustu, hakitud pähkleid, kuivatatud puuvilju vms), maitseaineid või ürte. Pehmest segust vormitakse väiseked pallid, mida veeretatakse seemnetes, pähklipurus või hakitud ürtides.
Nami-Namist leiad mitmeid retsepte, mille vahel valida ja millest vahva kuuseke kokku panna. Vaata retsepte siit!
Ideid, millega juustupalle katta:
hakitud pähklid
hakitud jõhvikad
hakitud maitseroheline
paprikapulber
mooniseemned
peenelt riivitud juust
küpsise- või krõpsupuru (kreekerid, piparkoogid, maisikrõpsud jms)
hakitud seemnesegu
röstitud sibulahelbed
granaatōunaseemned
hakitud pähklite, kuivatatud jõhvikate ja maitserohelise segu