Mida aga Lõuna-Koreas süüakse? Nami-Nami teab ja pani kokku põnevaimad Korea köögi pärlid, et saaksite neid veebruari ja märtsi jooksul kodus ise proovida :)
Korea köögiga seostub meile eelkõige kimchi. Nami-Namist leiad juhised maitsva kimchi valmistamiseks. Kuigi kimchit võib teha erinevatest köögiviljdest, siis Nami-Nami versioonis on kasutatud klassikalist Pekingi kapsast:
Ent kimchit saab väga edukalt kasutada ka toidutegemisel. Nami-Namist leiad kimchi fries ehk friikartulid kimchiga, kimchi-jeon ehk kimchi-pannkoogid (vt ka Roosamanna versiooni), grillitud kimchi-juustuvõileiva kimcheese ning lihtsa kuuma võileiva kimchi ja juustuga:
Nii mõnigi eestlane ostab poest nn korea salateid, millest tuntuim on kindlasti korea porgandisalat. Päris-Koreas sellist salatit ei tunta, see on meieni jõudnud NSVL-i korea kogukondade kaudu, aga maitsev on see salat kindlasti. Proovi ka analoogsel moel valmistatud korea peedisalatit ning põnevat korea kurgisalatit.
Selle sõnaga tähistatakse Koreas kõiksugu grillitud roogi. Proovi näiteks grillitud kanatiibu Korea moodi (vt ka Tuuli varianti ja Juta varianti) või grillitud liha või veiselihasteike.