Lisa 1/3 tainale 1 spl magustamata kakaopulbrit ja sõtku tainas ühtlaseks.
Rulli pruun tainas u 1 cm paksuselt lahti ja vormi sellest väikesed südamed.
Tõsta üks süda küpsetuspaberile ning pintselda munavalgega. Aseta peale teine süda ja suru kergelt kokku. Liimi niimoodi kõik südamed omavahel kokku.
Keera südameterivi küpsetuspaberisse ning pane 20 minutiks sügavkülma.
Vooli hele tainas peenikesteks ribadeks.
Määri sügavkülmast võetud südameterivi munavalgega.
Võta hele tainariba ja aseta see südametele. Suru sõrmega kergelt kinni. Võta järgmine tainariba ja korda sama kuni südametel on ring peal.
Liigu ringiratast ja lisa tainaribasid järjest juurde kuni hele tainas otsa saab.
Aseta saadud rull küpsetuspaberile. Tõsta küpsetuspaber üle rulli ning tee kätega kergeid rullimise liigutusi, et hele tainas jaotuks ühtlaselt ümber tumeda taina.
Määri rull pealt munavalgega ning veereta seda nonparellides.
Keera rull küpsetuspaberisse ja hoia vähemalt 1 tund külmkapis.
Lõika rullist terava noaga u 1 cm paksused viilud.
Küpseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 15-20 minutit või kuni küpsised on põhjast kergelt pruunid.
Lase ahjust võetud küpsistel korralikult maha jahtuda.