Ei ole see pasteet midagi vaid hall argipäevane võileivamääre. Isetehtud maitsvat pasteeti sobib pakkuda ka pidupäeval! Eriti sellisel lõbusal kujul nagu pasteedisiil :)
Parima siili saad isetehtud kodusest pasteedist. Lisaks läheb vaja pehmet toasooja võid, mõned pipraterad ja kaunistuseks rohelisi salatilehti ning marju või väikeseid marineeritud seeni.
Vaata fotosid, siili meisterdamine on imelihtne!
Vormi noa või lusikaga siilile pasteedist keha.
Pane pehme või pritskotti ja pritsi väikest ümmargust otsakut kasutades siilile silmad ja nina. Aseta võitäppidele pipraterad.
Järgmisena tee okkad. Selleks pritsi ümmargune võitäpp, lõpeta pritskoti surumine ja tõsta käsi kiire liigutusega otse üles. Nii tekib võile terav tipp. Kata terve kehaosa okastega.
Aseta siili ümber kaunistuseks rohelisi salatilehti, okastele mõned marjad või väikesed marineeritud seened.
Serveeri saia, leiva, leivakorvikeste või näkileivaga.
Meie naabriproua tegi pasteedist vorstikesi, mida veeretati peenikeses riivjuustus....mmmmm! Küll olid head! Ma ise nii tubli ei ole, kuid minu pasteedisaia peale käib alati viil juustu!