Punane kapsas porganditega

Värvikas aedviljasegu värske punase tšilli ning küüslauguga. Sobib ka veganitele.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 sl oliiviõli

1 sibul

1 väike punane kapsas

3 porgandit

1-2 sl õunaäädikat

1 punane tšillikaun õhukeste viiludena

2 küüslauguküünt

1 kimp sibulapealseid

soola

veidi värsket peterselli

Valmistamine

Prae hakitud sibul suures potis või pannil oliiviõlis klaasjaks. Lisa ribadeks lõigatud kapsas ja porgand ning veidi vett. Kata kaanega ning hauta umbes 10 minutit, ehk kuni kapsas ja porgand on pehmed.

Lisa õunaäädikas, tšilli, pressitud küüslauk ja hakitud sibulapealsed. Maitsesta soolaga ja hauta veel umbes 2 minutit.

Serveeri kuumalt, kaunista peterselliga.

Retsept on mugandatud Marika Blossfeldti raamatust "Looduslik toit: täisväärtuslik elu" (OÜ Essential Nourishment, 2009), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Seakass
postitatud 27.03.2011 16:17

Mulle väga meeldis:)

Pille
postitatud 26.02.2017 16:02

Seakassi saadetud foto:

Põrnikas
postitatud 08.11.2012 19:22

Ilus värviline ja maitseb ka hästi.