Punane munarull toorjuustuga

Sobib suupistelauale.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

Munarull:

2.5 sl nisujahu

0.5 tl soola

6 dl piima

2 suurt muna

5 sl tomatipüreed

50 g sulatatud võid

Peale:

200 g riivitud juustu

Täidis:

küüslaugu või murulauguga toorjuustu

Valmistamine

Sega munarulli komponendid pannkoogitainaks, lisades viimasena sulatatud või. Kalla küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, raputa riivjuust ühtlaselt peale ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.

Kummuta ahjuomlett teisele küpsetuspaberile ja lase jahtuda.

Määri täidis plaadile ja keera tihedasti rulli. Hoia kuni serveerimiseni külmas (soovitavalt vähemalt paar tundi).

Retsept on 100 rooga sarja raamatust "Võileivaraamat" (2004, Maire Suitsu ja Lia Virkus)

LISA KOMMENTAAR