Praetud tindikud kartulitega

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg soomustindikuid

500 g kartuleid

300 g hapukoort

100 g sibulat

75 g õli

1-2 sl hakitud tilli

1 loorberileht

1 tl suhkrut

noaotsaga riivitud muskaati

soola ja musta pipart

Valmistamine

Lõika tindikud pikuti pooleks, pane sügavamale pannile, lisa veidi vett ja kuumuta kaane all, kuni eraldub seenemahl. Nõruta seened ja pane tagasi pannile.

Sega juurde hapukoor, suhkur, veidi soola, purustatud loorberileht, pipar ning kuumuta pidevalt segades 5 minutit.

Viiluta kartulid ja prae õlis kaaneta pannil kuldpruuniks, maitsesta muskaadi ja soolaga.

Sega kartulid ja seened kokku, kuumuta veel mõni minut ja maitsesta peenestatud tilliga.

Loe veel:

Toivo Niibergi retsept ilmus siin.

LISA KOMMENTAAR