Lambaribi tüümiani ja rosmariiniga

Serveeri lambaribi koos ahjus küpsetatud köögiviljadega (nt kartulid, porgandid, kaalikad, paprikad, punased sibulad)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g talle ribiplaat

2 küüslauguküünt

1 tl kuivatatud tüümiani e. aed-liivateed

0.5 tl kuivatatud rosmariini

1 sl oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Haki küüslauguküüned, sega tüümiani, rosmariini, oliiviõli, soola ja musta pipraga. Hõõru segu lihale ja aseta ahjupannile.
Vala panni põhja veidi vett.

Küpseta 170-kraadises ahjus 2 tundi, aeg-ajalt liha leemega kastes.

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

kirsike
postitatud 29.01.2011 21:31

Väga maitsev! Meie põhiretsept lambaribi küpsetamiseks :)

Hexy
postitatud 25.03.2014 22:51

Selle retsepti järgi tuli väga hea liha. Mina küpsetasin 180 kraadises ahjus umbes 2,5h.

Kerstin Kessu Raidma
postitatud 31.10.2020 21:01

Superhea baasretsept, küpsetasime juurviljadega koos tagines 160c juures ja midagi ei kastnud, välja tuli perfektne!