Jaga küpsisekogus neljaks. Immuta küpsised kergelt piimaga ja lao esimene kiht vormi põhja.
Hõõru kohupiim 0,5 dl piimaga vedelamaks (NB! See on vajalik vaid kuivema kohupiima puhul. Kui Sul on pehme kohupiimakreem, siis jäta see etapp vahele!).
Määri küpsistele kiht šokolaadi-pähklikreemi ja seejärel laota peale kiht kohupiima.
Aseta peale teine kiht küpsiseid. Tõsta sellele kiht mustsõstrakeedist ja kohupiima ning kata küpsistega. Laota veel kord peale šokolaadi-pähklikreem ja kohupiim, kata neljanda küpsisekihiga.
Enne serveerimist lase vähemalt 4-5 tundi külmas seista.
Retsept on 100 rooga sarja raamatust "100 kooki 3". Koogi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina, pildistas toimetaja Kaare.
Nutella küpsisekook
Lihtne mustsõstramaitseline šokolaadikreemiga kook valmib ilma küpsetamata.