Traditsiooniline rannarahva supp, mida serveeriti pulmades ja muudelgi üritustel.
1 väiksem angerjas
2 sl võid
1 suur sibul
2 porgandit
1 porru
1 dl seeni
2 hapukurki
4-5 kartulit
soola ja musta pipart
2 l kalapuljongit
kimp tilli
sidrunit soovi korral
Lõika angerjas 3 cm juppideks. Lõika köögiviljad ühesuurusteks kuubikuteks.
Sulata potis või, pruunista selles angerjatükid. Lisa sibul, porgand, seened, hapukurk ja porru. Maitsesta soola-pipraga.
Kalla peale puljong ja lase keema. Lisa kartul ja keeda seni, kuni kala ja köögiviljad on küpsed.
Serveerimisel lisa hakitud tilli ja igasse taldrikusse sidruniviil.
Retsept on mugandatud Harri Ilvese raamatust "Kala ja mereannid" (100 rooga). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Päris hea supp.mina panin praetud kukeseeni,natuke vänge sai.järgmisel korral kasutan lahjemaid seeni aga muidu hea supp
Sai väga hea supp, kollakad kukeseened lisasid peale maitse ka toredt värvikirevust juurde.
Rannarahva angerjasupp
Traditsiooniline rannarahva supp, mida serveeriti pulmades ja muudelgi üritustel.