Suviste ürtide, või ja mozzarellaga täidetud nisuleib keeratakse fooliumisse ja küpstatakse grillil, kuni täidis on mõnusalt sulanud.
1 päts nisuleiba
100 g toasooja pehmet võid
kimp hakitud maitserohelist - näiteks
basiilikut või murulauku või leeskputke või peterselli
125 g mozzarella juustu või kitsejuustu
Haki ürdid ja küüslauk, peenesta mozzarella või kitsejuust, sega toasoe pehme või hulka.
Tee leivapätsi sisse sügavad sisselõiked, määri seest ürdi-mozzarellaseguga.
Keera leib fooliumisse ning küpseta kuumal grillil/sütel, kuni täidis on sulanud.
Retseptiidee on Soome veebilehelt Ruokala,tv (Yrtti-mozzarella-täytteinen grillileipä). Retsepti testisid Nami-Nami toimetajad Kaare Sova ja Martiina Anni, pildi tegi Kaare Sova.
suuuuuuuur hitt meie griipeo laual
Ürdi-mozzarellatäidisega grillleib oli mõnus suutäis. Kasutasin ciabattat. Määrde kogus on ikka päris suur ja minul jäi seda järgmiseks korraks ka :)
Minu arvates saab parima tulemuse kvaliteetsest talusaiast (potisaiast/haputainasaiast), millel on juba enne grillimist mõnusalt krõbe koorik.
Oi, see sai on nii maitsev! Just selline hea roog, mida esimesena grillil valmistada, et siis liha ootavad külalised veidi nälga kustutada saaks :)
Ürdi-mozzarellatäidisega grill-leib
Suviste ürtide, või ja mozzarellaga täidetud nisuleib keeratakse fooliumisse ja küpstatakse grillil, kuni täidis on mõnusalt sulanud.