Pirnid piparmündišokolaadiga

Lihtne magustoit pirnide, kirsilikööri ning After Eight šokolaaditahvlitega.

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 purk konservitud pirne (425/245 g)

0.5 dl kirsilikööri või konjakit või brändit

6 After Eight šokolaadiruutu

Valmistamine

Tõsta kompotipirnid ahjuvormi, pintselda pealt kirsilikööriga. Küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.

Aseta igale soojenenud pirnipoolikulte After Eight šokolaaditahvel ning kuumuta veel veidi, kuni šokolaad on sulanud.

Serveeri vanillijäätise või vanilli-vahukoorega.

Loe veel:

Retsept on mugandatud Soome ajakirjast MAKU (2/2007, After Eight päärynät). Pildi tegi DAGRIS.

LISA KOMMENTAAR

Dagris
postitatud 23.04.2010 20:02

Mmm... midagi tõeliselt mõnusat piparmündise After Eight šokolaadi austajatele. Eriliselt lihtsalt valmistatav magustoit, aga viib keele alla.

mantragirl
postitatud 06.07.2010 19:00

Ja mina veel mõtlesin, et see on minu tädi välja mõeldud retsept! :D Tema tutvustas mulle seda esimest korda. Tegu ilmselgelt maailma kõige lihtsama magustoiduga... mingil ajaperioodil hoidsin ootamatute külaliste jaoks purgitäie pirnikompotti ja veidi After Eighti alati kapis. Ainult et ma tavaliselt panen need After Eight'id kohe sinna pirnide peale ja kirsilikööri asemel suskan veidi konjakit peale.