Lõika seafilee ribadeks. Haki sibul ja küüslauk.
Kuumuta potis õli, lisa sibul, küüslauk, vürtsköömned, kurkum ja liharibad. Prae aeg-ajalt segades, kuni liha on pruunistunud.
Lisa ülejäänud maitseained, purustatud tomat ja vesi. Hauta tasasel tulel umbes 30 minutit.
Üsna hautamise lõpus lisa potti rosinad ja spinat. Kui hautis liiga kuiv tundub, võid lisada veel vett.
Soome Ruokamaailma retsept (Mausteinen lihakastike), pildi tegi UDUVIHM.
Tulemus oli väga mõnus ja maitsekas. Avastasin enda jaoks pisut ebatavalise maitseelamus rosinate ja tomati koosluse näol, kuid jäin sellega väga rahule. Ka mehele maitses, kuigi ta pole väga suur sealiha asutaja. Kindlasti läheb kordamisele - olen selle leiuga väga rahul.
Vürtsikas sealihakaste tomati ja spinatiga
Marokohõngulisele sealihakastmele annavad värvi tomat ja spinat ning maitset rosinad ja vürtsköömned. Serveeri nt kuskussi kõrvale.