6 suurt muna
1 dl 35% rõõska koort
100-200 g kodujuustu
25 g riivitud parmesani
100 g ribadeks lõigatud suitsutatud peekonit
200 g rohelisi aedube
1 punane paprika
Prae peekoniribad pannil kuldseks, siis tõsta köögipaberile nõrguma. Kui peekoniribad on veidi jahtunud, siis murra või lõika väiksemateks tükkideks.
Keeda juppideks lõigatud aedube 7-8 minutit keevas vees, kuni need on peaaegu pehmed. (Kui kasutad sügavkülmutatud ube, siis piisab paariminutilisest keetmisest, et oad üles sulaksid.). Nõruta, loputa külma veega ning nõruta uuesti.
Haki punane paprika väikesteks kuubikuteks.
Laota paprikakuubikud, oad ning peekonitükid võitatud ahjuvormi või pirukavormi.
Klopi munad kausis rõõsa koorega lahti, sega juurde riivitud parmesan ja kodujuust. Maitsesta musta pipraga. Kalla samuti vormi.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni ahjuomlett on läbi küpsenud ja pealt kaunilt kuldne.
Serveeri.
Nami-namist endale mugandatud retsept, panin ahjuvormi seapõsekuubikud,lasin 200 kraadi peal ahjus pisut rasva alla, siis juurde paprika,marineeritud punase sibula, redist ja jalapenot, kallasin üle muna-kodujuustu-seguga, kus peotäis kõvajuustu 30 min küpsemist 200 kraadiga Mune oli 6, kodujuustu 100g+ 1dl toidukoort
Ahjuomlett kodujuustu, suitsupeekoni ja roheliste ubadega
Lihtne roog, mille koostisosadega võib ise varieerida. Serveeri koos salatiga.