Nurmenuku-sibulasalat

Aive Luigela retsept sisaldab nii nurmenukulehti kui ka -õisi.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 dl hakitud nurmenuku lehti ja õisi

2 dl hakitud sibulapealseid

400 g teralist kohupiima

3 sl hapukoort

soola

suhkrut

Valmistamine

Sega kohupiim hapukoorega, maitsesta vähese soola-suhkruga. Sega roheline sibul ja nurmenukk kohupiimaga. Lase 10 mintutit külmkapis maitsestuda.

Lauale andmisel kaunista salat nurmenukuõitega.

Serveerimine:

  • Serveeri kuumade keedetud kartulitega (Aive Luigela soovitus).
  • Serveeri näiteks rukkileiva peal (fotol).

Loe veel:

Retsept on Aive Luigela raamatust "Targalt toitudes terveks 2" (Kirjastus VARRAK, 2009), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 02.06.2011 10:00

Mina määrisin leivapeale ja oli väga hea

Pille
posted on 18.05.2020 22:07

Hexy pilt:

Kaare
postitatud 18.05.2020 22:08

Väga mõnus, isegi laps sõi!