Lihtne ja toitev kartuli-juustupannkook valmib kiiresti. Huvitavama maitse saad, kui kasutad pikantset juustu või sinihallitusjuustu. Kõrvale paku värsket salatit.
Sega kausis munad, piim, jahu, riivitud juust, hakitud küüslauguküüned ja sool.
Koori kartulid, riivi peeneks ja lisa tainale.
Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpseta 225-kraadises ahjus 20 minutit.
Retsept on pärit vihikust nimega "Pannkoogiraamat" (Angeelika Kang, Kodukiri, 2005). Pildi tegi ZOOZI.
Õhtusöök oli seekord väga maitsev. Lapsed algul uurisid ja puurisid, et mis seal sees ikka on, aga maitstes tüki, söödi kõik ära ja kiideti ka. Oli tõseti maitsev, kiire ja lihtne teha ka
Kartuli-juustupannkook
Lihtne ja toitev kartuli-juustupannkook valmib kiiresti. Huvitavama maitse saad, kui kasutad pikantset juustu või sinihallitusjuustu. Kõrvale paku värsket salatit.