Kartuli-juustupannkook

Lihtne ja toitev kartuli-juustupannkook valmib kiiresti. Huvitavama maitse saad, kui kasutad pikantset juustu või sinihallitusjuustu. Kõrvale paku värsket salatit.

Kogus
kümnele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

5 suurt kartulit

4 muna

5 dl piima

2.5 dl nisujahu

2 dl riivitud (pikantset) juustu või sinihallitusjuustu

2 küüslauguküünt

2 tl soola

Valmistamine

Sega kausis munad, piim, jahu, riivitud juust, hakitud küüslauguküüned ja sool.
Koori kartulid, riivi peeneks ja lisa tainale.
Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ja küpseta 225-kraadises ahjus 20 minutit.

Retsept on pärit vihikust nimega "Pannkoogiraamat" (Angeelika Kang, Kodukiri, 2005). Pildi tegi ZOOZI.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 16.08.2009 21:54

Õhtusöök oli seekord väga maitsev. Lapsed algul uurisid ja puurisid, et mis seal sees ikka on, aga maitstes tüki, söödi kõik ära ja kiideti ka. Oli tõseti maitsev, kiire ja lihtne teha ka