Lihavõttelauale sobiv kevadine magustoit.
1 purk konservitud mangot (425/250 g)
250 g kohupiima
2 dl paksu kreeka jogurtit
0.5 dl suhkrut
0.5 dl hakitud pistaatsiapähkleid
Nõruta konservitud mangoviilud, tõsta väike tükk kaunistamiseks kõrvale ja püreesta ülejäänud. Sega kohupiim jogurtiga, maitsesta suhkruga.
Haki pistaatsiapähklid noaga või tambi uhmris peenemaks.
Sega kõik kohupiimakreemi ained omavahel. (Jäta veidi pistaatsiapähkleid ja mangokuubikuid kaunistuseks).
Jaota kohupiimakreem magustoidupokaalidesse, kaunista hakitud pistaatsiate ja mangokuubikutega.
Foto tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Mõnus, kuigi jah, meil vist mango hooaeg läbi. Ei olnud enam nii ilus ja mahlane mango, aga hetkel ajas asja ära :)
Zoozi tehtud foto:
Kohupiima-jogurtikreem mango ja pistaatsiatega
Lihavõttelauale sobiv kevadine magustoit.