Kohupiima-jogurtikreem mango ja pistaatsiatega

Lihavõttelauale sobiv kevadine magustoit.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 purk konservitud mangot (425/250 g)

250 g kohupiima

2 dl paksu kreeka jogurtit

0.5 dl suhkrut

0.5 dl hakitud pistaatsiapähkleid

Valmistamine

Nõruta konservitud mangoviilud, tõsta väike tükk kaunistamiseks kõrvale ja püreesta ülejäänud. Sega kohupiim jogurtiga, maitsesta suhkruga.

Haki pistaatsiapähklid noaga või  tambi uhmris peenemaks.

Sega kõik kohupiimakreemi ained omavahel. (Jäta veidi pistaatsiapähkleid ja mangokuubikuid kaunistuseks).

Jaota kohupiimakreem magustoidupokaalidesse, kaunista hakitud pistaatsiate ja mangokuubikutega.

Loe veel:

Foto tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 08.04.2009 20:02

Mõnus, kuigi jah, meil vist mango hooaeg läbi. Ei olnud enam nii ilus ja mahlane mango, aga hetkel ajas asja ära :)

Pille
postitatud 04.03.2017 17:56

Zoozi tehtud foto: