Austrid tulisel jääl

Peen viis austrite serveerimisel suvisel ajal. Tegelikult on selle roa valmistamine imelihtne.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

5 dl vett

500 g suhkrut

3 laimi mahl ja riivitud koor

2.5 greibi mahl

2 peenelt hakitud jalapeno vm rohelist tšillit

100 ml tequila't

Serveerimiseks:

12 värsket austrit

Valmistamine

Kuumuta vett ja suhkrut väikesel tulel pidevalt segades, kuni suhkur on sulanud. Lisa laimimahl ja riivitud koor, greibimahl, tšillid ja tequila. Kalla sobiva suurusega nõusse ja pane sügavkülma. Iga 30 minuti tagant sega segu kahvliga, et jääkristalle purustada.

Kui segu on piisavalt jäätunud, siis serveeri seda jääd koos värskelt lüditud austritega.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast Olive (July 2008, Blue Angel's oysters with hot ice )

LISA KOMMENTAAR