Arbuusisalat fetajuustu ja laimiga

Kerge eine või maitsev kaaslane röstitud pitaleivaga. Samuti sobib see grillitud liha kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g arbuusi

200 g fetajuustu

1 laim

1 sl hakitud värsket münti

Serveermiseks:

pita leiba soovi korral

Valmistamine

Koori arbuus, eemalda seemned ja lõika umbes 4 cm tükkideks. Pane serveerimiskaussi. 

Lisa murendatud fetajuust, peenelt riivitud laimikoor ja pressitud laimimahl, hakitud münt.

Sega õrnalt läbi ja serveeri võimalikult ruttu (salat on parim umbes tunni aja jooksul peale valmistamist).

Loe veel:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 20.07.2009 20:02

väga mõnus

Pille
postitatud 09.06.2016 12:33

Zoozi foto:

Sirliiz
postitatud 14.08.2009 13:23

Münti meil küll ei olenud aga maitses ka ilma selleta väga hea.

Kohalik
postitatud 21.07.2010 09:40

olen seda salatit söönud - väga maitsev:) Soovitan proovida!

Kaare
postitatud 09.06.2016 13:42

Värske ja mahlane, väga maitsev!

Eva Nooni
postitatud 16.07.2016 07:46

Suvine klassik juba aastaid :)

Raivo Tohver
postitatud 21.06.2017 17:47

See on väga maitsev.

Siiri Vee
postitatud 21.06.2017 22:40

Super super kooslus, magus arbuus ja soolakas feta :)

Anneli Tealane
postitatud 27.06.2022 19:52

Ei maitsenud kahjuks, tegime proovi, arbuus ikka eraldi...

Tiina Vahur
postitatud 27.06.2022 20:39

Jätan tükeldatud arbuusi ja feta eraldi kaussidesse, sööjad tõstavad sealt taldrikule. Kokku segatuna kipub mul sodiseks minema