250 g Nutella šokolaadi-pähklikreemi
200 g Saare kreeka jogurtit
1 tl lahustuvat espresso kohvi pulbrit + veidi kuuma vett
2 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid
Serveerimiseks:küpsiseid
Sega espresso-pulber vähese kuuma veega, sega siis Nutella, kreeka jogurti ja röstitud sarapuupähklitega.
Jaota segu nelja väikese magustoidupokaali vahel ning lase külmkapis taheneda.
Serveeri koos küpsistega, mida šokolaadivahu sisse kasta. Pirniviilud sobivad ka hästi lisandiks.
Retsept on mugandatud briti ajakirjast Delicious (February 2009, Nutella mousse, Lizzie Webb-Wilson). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.
Minu jaoks liiga magus,aga abikaasale meeldis väga.Lapsed aga pirtsutasid,ühele ei meeldinud tilk kohvi selle sees,teisele aga pähklid.
Jogurt annab šokolaadikreemile mõnusalt hapuka maitse ja kergema olemise. Mulle meeldis! Mõnus küpsiste dippimiseks.
Nutella-jogurtikreem
Nutella pähkli-šokolaadikreemist tehtud mõnus mousse-tüüpi kreem. Valmistamisele kulub vaid 5 minutit, kuigi dessert tahab siis veidi külmas jahtuda.