Nutella-jogurtikreem

Nutella pähkli-šokolaadikreemist tehtud mõnus mousse-tüüpi kreem.
Valmistamisele kulub vaid 5 minutit, kuigi dessert tahab siis veidi külmas jahtuda.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

250 g Nutella šokolaadi-pähklikreemi

200 g Saare kreeka jogurtit

1 tl lahustuvat espresso kohvi pulbrit + veidi kuuma vett

2 sl hakitud röstitud sarapuupähkleid

Serveerimiseks:

küpsiseid

pirni

Valmistamine

Sega espresso-pulber vähese kuuma veega, sega siis Nutella, kreeka jogurti ja röstitud sarapuupähklitega.

Jaota segu nelja väikese magustoidupokaali vahel ning lase külmkapis taheneda.

Serveeri koos küpsistega, mida šokolaadivahu sisse kasta. Pirniviilud sobivad ka hästi lisandiks.

Retsept on mugandatud briti ajakirjast Delicious (February 2009, Nutella mousse, Lizzie Webb-Wilson). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 15.04.2010 23:03

Minu jaoks liiga magus,aga abikaasale meeldis väga.Lapsed aga pirtsutasid,ühele ei meeldinud tilk kohvi selle sees,teisele aga pähklid.

Pille
postitatud 14.04.2017 13:28

Zoozi saadetud foto:

Kaare
postitatud 14.04.2017 13:28

Jogurt annab šokolaadikreemile mõnusalt hapuka maitse ja kergema olemise. Mulle meeldis! Mõnus küpsiste dippimiseks.