400 g kana rinnafileed või kintsuliha
1 sibul
200 g värskeid seeni -
nt šampinjone
1-2 sl õli
1 sl nisujahu
2 dl vett
1 sl sojakastet
0.5 tl sidrunipipart
1 tl kuivatatud basiilikut
1 kollane või punane paprika
150 g Saare Smetana hapukoort
Lõika kanafileed ribadeks. Viiluta kooritud ja poolitatud sibul ja šampinjonid.
Kuumuta sibulat ja seeni pannil õlis. Tõsta potti.
Pruunista pannil kanatükid ja lisa samuti potti. Puista juurde nisujahu. Lisa vesi ja maitsesta sojakastme ja sidrunpipraga. Hauta umbes 5 minutit.
Lisa paprikatükid ja hauta veel 5-10 minutit, kuni kana ja paprika on küpsed.
Sega juurde smetana hapukoor, kuumuta läbi ja maitsesta.
Tõesti kiirelt valmiv ja väga maitsev roog.
nii hea tuli, et ühe portsu asemel sõin kohe kaks :)
Jube hea roog tuli,hakkan seda tihti nyyd tegema :)
Väga maitsev roog! Lisaks lihtne ja kiire teha, teen kindlasti uuesti.
Kuna šampinjone kodus polnud,siis tegin külmutatud kukeseentega ja tuli üliheaa,kindasti läheb kordamiseks :)
Super-maitsev kanapada. Sellest on saanud üks meie pere lemmikuid. Meile maitseb see aga pigem ahjukartulite kõrvale. Ja paprika asemel olen kasutanud ka porrulauku.
Väga maitsev!
Mina lisan küüslauku, sinihallitusjuustu ja merevaiku ka. Mmm, kui hea saab.
smetana hapukoor?
Juta, tegemist on Saare Delifoodsi tootega, 30% paks hapukoor "Saare smetana", mis kannatab ka kuumutamist (tavaline hapukoor kipub tükki minema). Tootefoto on lisatud, kliki sellel!
Olen seda korduvalt teinud, üks minu isiklikke lemmikuid. (Y) :)
Uus lemmik! ❤️
Kas seda hajutamiseks ei ole vähe?
Just eile tegin esimest korda, sai väga hea!
Kanapada seente ja hapukoorega
Lihtne ja värvikas argiõhturoog, sobib hästi nt keedetud riisi ja salatiga.